top of page

Slime Çeşitleri: En uygun slime hangisi ?

Akışkanlıklarına, şeffaflıklarına, yapışkanlıklarına göre değişen slime çeşitlerinin hangisi size daha uygun ?



Wapiyon'larda alacağınız slime 'ı iyi tanımanız ve size en uygun slime seçimini yapmanız için aşağıdaki gibi genel bir bilgi hazırladık. Tabi ki hepsini denemenizi isteriz, ancak başlangıç olarak size en uygununu seçmenizi istiyoruz.


Basic Slime ; Bütün slime çeşitlerinin temelini oluşturan ve farklı çeşitleri olan en basit slime türüdür. Wapiyon mağazalarında kendi renk ve kıvamızını verebileceğiniz bu atölyemiz aslında tam bir kimya deneyidir. Farklı sıvıları karıştırarak yepyeni bir kıvamda farklı bir akışkan oluşturuyorsunuz.




Dev Slime: Slime'ın Newtonian olmayan özelliğine biraz daha farklı bir açı getiren bu slime , diğer slime 'lardan beş duyu için de farklıdır. Daha ıslak ve hışırtılı bir yapısı olan bu slime , esnekliğinde çok fark yaratmasa da genel dokunma duyusunda ve işitme duyusunda fark yaratır.

İleri slime modellerimizde olan bu modellerimizde ilave malzemeler kullanarak kıvamını dengeler ve esnekliğini arttırabilirsiniz. Üretim süreci sebebiyle Basic slime a göre daha uzun ömürlüdür. , , Unicorn Spark Slime= Mart görünüme sahiptir.

Puppy Lovers Slime = Mat bir yapısı vardır. Videomuzda bazı süsler eklenmiştir.



Jelly Belly Slime= En şeffaf slime çeşidimizdir. Neon başta olmak üzere her renk alternatifi bulunmaktadır. Eğer mağazamızda kalmadıysa adresinize gün içerisinde kargo ile gönderim sağlayabiliriz, lütfen mağaza yöneticimizden teyid alınız.



Butter (Candy) Slime; Dava kıvamlı ve mat bir yapısı olan slime'dır. Akışkanlığı basic slime kadar olmasa da esnekliği daha fazladır. Oynaması kremamsı yapısı nedeniyle oldukça keyiflidir. Yapışmayan yapısı ve elde bıraktığı yumuşaklığı nedeniyle de oldukça sakinleştiricidir.

Videomuz cam boncuk süslü pembe butter slime ile çekilmiştir. Bu süs çeşitlerinin çok daha fazlasını mağazalarımızda bulabilirsiniz.







105 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page